Al meer dan 25 jaar zijn wij meegegroeid in de behoefte en wensen van onze klanten op het gebied van fietsplezier en de bijbehorende accessoires. Van een kleine zaak in het hart van Keijenborg naar een meer dan 2500m2 grote winkel in Doetinchem welke van alle gemakken is voorzien.
Gespecialiseerd in nieuwe, overjarige en gebruikte rijwielen, maar ook een compleet en professioneel ingerichte werkplaats voor reparatie- en servicewerkzaamheden.
Van kinderfiets tot racefiets, van bakfiets tot fietsdrager en van kinderzitje tot buitenband; voor alles bent u bij ons aan het juiste adres.

Doorgaans hebben wij meer dan 1500 fietsen op voorraad waaronder één van de grootste collectie elektrische fietsen van de omgeving. Wij zijn dealer van onder andere Giant, Riese & Müller, van Raam (https://www.vanraam.com/nl-nl), Cortina, Urban Arrow, Johnny Loco, I:sy, Tern, Vogue en nog veel meer a-merken. Tevens zijn wij Bosch-expert en FietsNED hulpdienst.

Alle gerenomeerde merken zijn bij ons te vinden en te testen! Bij ons vindt u vrijwel alle modellen ruim voorradig in alle maten en kleuren.
Alle types en modellen staan volledig rijklaar afgemonteerd klaar in onze ruime showroom zodat u uw droomfiets indien gewenst direct mee kunt nemen!

Bent u op zoek naar een specifiek model fiets of bent u nieuwsgierig naar onze fietsen en prijzen, dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen bij onze aanbiedingen of om vrijblijvend een keertje binnen te stappen.